Bank kontírozó PSD2 Nordigen.com API val
Bankkontir/Bank kontir / Bank kontírozó PSD2 Nordigen.com API val
Bank kontírozó PSD2 Nordigen.com API val

Üdvözlöm a bank kontír bankkonvertáló oldalon.

Elindítottuk a bankkontir.hu oldalt azzal a céllal hogy megkönnyítsük a könyvelők mindennapi életét munkáját.

A NAV és bankszámla össze kontírozása , pontozása, egy könyvelő munkájának tetemes idejét emészti fel.

A bankkonvertáló egy automatizálással próbáljuk segíteni a NAV ki és bejövő számlák illetve a banki lekérdezések után az adatok feldolgozása kontírozása össze pontozása, illetve az import fájl előállítása a program fő feladata.

Minden online lehetőséget kihasználva próbáltunk egy teljes platformot megalkotni amiben mindenki megtalálja azt a lehetőséget hogy gyorsan tudjon sok számla adatot könnyedén kezelni és feldolgozni és a könyvelésbe be importálni.

Folyamatos fejlesztés alatt áll az oldal nem hagyjuk abba a fejlesztést ötleteinket és annak megvalósítását próbáljuk minél előbb beilleszteni az oldal színvonalába.

A bankkonvertáló böngésző alapú program tehát a saját böngésződben dolgozol ott kezeled az adatokat ami esetleg kényes lehet banki adatok számlaadatok .

Ami elmentésre kerül részünkről az a bejelentkezéshez szükséges nevek jelszavak ezek az sql rendszerben is plusz kódolást kaptak egyedi algoritmus szerint.

Ezekből a kívülálló csak számokat és betűket lát rendezetlenül.

A teszt idő alatt az oldal ingyen és díjmentesen használható, tesztelhető, cserébe annyit kérünk hogy az esetleges hibákat pontosan megjelölve jelezni felénk, mert szeretnénk kijavítani azokat a hiányosságokat illetve hibákat amikre még nem derült fény illetve Nekünk nem volt megfelelő adatunk ezeket letesztelni le próbálni.

Scroll to Top